Studiekoppen <3

Foruten veldig gode venner så er det én ting som har fulgt meg siden studietiden, og det er denne koppen. Koppen ble kjøpt i tidenes verste bakrus på flyplassen i Helsinki etter å ha festet fem dager i strekk samme med jusstudenter fra hele Norden. Så av alle ting fra Finnland så var det denne koppen jeg tok med meg. Ja, foruten å aldri ha lyst på Minttu igjen…

Denne koppen har rommet alt fra dårlig kaffe til lunken kirkekaffe . Den har sett meg svette i angst over eksamener jeg aldri trodde jeg skulle fullføre, til rettssaker jeg trodde jeg kom til å skakkjøre. Den har hørt meg fantasere og drømme, til å høre at jeg av og til bare vil rømme. Den har fått meg til å smile over gode minner, til å fundere over hva fremtiden vil bringe. Den har gått i gulvet, men aldri knust, den er mitt lille vidunderkrus.

Enlight61.jpg

Mønsteret kan man mene så mangt om, men jeg elsker det. Designet er Iittala sitt, men  dessverre har det gått ut av produksjon…

2 kommentarer om “Studiekoppen <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s