Søm av regnjakke

De fleste har fått med seg at jeg er i et slags skjortemodus om dagen, skjorter kommer ut av syrommet en etter en. Akkurat nå krangler jeg litt med kragen på en skjorte, så imens jeg diskuterer med meg selv om jeg skal starte forfra så tenkte jeg å vise en sak jeg sydde i vinter.

For det er egentlig ingenting man ikke kan sy, men regnjakke er kanskje ikke det første folk kommer på. Denne sydde jeg i vinter fordi jeg tenkte det ville være gøy å prøve, og selv om jeg angret i det jeg sydde første sting, så ble jeg ganske fornøyd med resultatet. Stoffet er regntøystoff fra Stoff&stil og gummioverflaten gjør det noe utfordrende, men med en rullefot eller teflonfot så er det mulig å få et pent resultat. Alle sømmer blir dekket over etterpå med sømtape og regnjakken blir derfor 100% vanntett. Om dog noe klam og varm. Man kan egentlig bruke akkurat det jakkemønsteret man vil, men for at man ikke skal tape seg ihjel så kan det være lurt å velge en med ikke alt for mange sømmer.

Enlight59.jpg

Jeg tviler på at jeg kommer til å sy en regnjakke igjen, men jeg håper på i nær fremtid å få sydd meg en trench coat som tåler litt regnskyll.

En kommentar om “Søm av regnjakke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s