Ny skjorte på vei!

Jeg er i gang med en ny skjorte og denne gangen i «hundetannsmønster». Jeg har sydd mange skjorter opp gjennom årene, men det er først nå at jeg føler at jeg mestrer håndverket. Mye skyldes at jeg har blitt mer tålmodig, for tidligere kjørte jeg på som om Satan selv ba meg om å sy, men mest skyldes nok kvaliteten på stoffet. Et godt kvalitetstoff gjør jobben mye morsommere!

Alle skjorten jeg har sydd til nå har vært til meg selv, jeg er ganske egoistisk sånn sett. Det ligger derimot stoff i hyllen til A, så etter at jeg har sydd denne skjorten så skal jeg være snill ektemann og sy en skjorte til han også. Jeg kjenner i hvert fall at det utrolig tilfredsstillende å se at man skaper noe som ser bra ut, er tilpasset kroppen – ikke standardmål og er unikt.

IMG_4694.jpg

Stoff i god vevd kvalitet og med rette, pene stikninger. Drømmen er å få skaffet meg en industrisymaskin. Den jeg har er perfekt til det meste, men en industrisymaskin ville ha kommet i tillegg til den.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s