Løping <3

En uke har gått siden jeg sa jeg skulle melde meg på Stockholm maraton og jeg føler meg fantastisk! :) Sist mandag ble det en rolig start med 4 minutter jogg og 1 minutt gange i 8,3km (Store Stokkavannet i Stavanger). På torsdag ble det samme runden, men denne gangen sammenhengende løping. På lørdag ble det bakkeintervall på hytta og selv om jeg slet som en okse så fullførte jeg.

Nå har jeg akkurat fullført en ny runde rundt Store Stokkavannet til tross for at jeg var på jobb i 12 timer i dag. Jeg måtte forberede meg til en sak i morgen og da ble det en litt lengre dag enn planlagt, men tanken på en frisk løpetur etterpå var det som holdt meg gående. Planen denne uken er en ny rundt rundt Store Stokkavannet før en bakkeintervall på hytta i helgen. Slik er planen i hele august før jeg starter på maratonprogrammet mot Stockholm maraton!

Meningen med dette er ikke å skryte av meg selv (Ok, litt), men å motivere meg selv til å trene ved å gjøre det offisielt. Kanskje klarer jeg også å inspirere noen andre til å ta seg en løpetur?

2 kommentarer om “Løping <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s