Jeg har fått en ny mann!

A og jeg har kommet oss til Sverige hos min mamma, aka Fru Hansen, og hun har vært snill nok til å skaffe meg et nytt mannfolk! A er perfekt han, men han blir så forbanna når jeg stikker nåler i han, så derfor måtte det ble det en ny jeg kan stikke i uten at han lager lyd. Det nye mannfolket mangler riktignok et hode, men han kommer i hvert fall med en fot!

IMG_4347.JPG

Vi skal få det så moro sammen!

IMG_4345

Jeg vet dog ikke hvor kjørbar han er…

IMG_4343

Nå gleder jeg med til å kle han opp i all slags kreasjoner!

3 kommentarer om “Jeg har fått en ny mann!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s