Gardinshorts

Sist uke ble to gardinlengder redesignet til en sommerbukse og denne uken har jeg redesignet to gardinlengder til en shorts. Jeg har lyst å lyve og si den ble perfekt, at det er den fineste jeg har laget og at alt jeg tar i blir til gull. Sannheten er derimot at den ga meg bleieræv (derav er den ikke avbildet på), den ene baklommen gikk til helvete og sløyfelukningen ser bizarr ut…

Det var forsøket verdt, den er ikke helt stygg og jeg skal alltid finne et bruksområde. Vaskeklut kanskje? Alt kan brukes som vaskeklut!

IMG_4110

IMG_4113

IMG_4111

Mens den ene lommen ble perfekt, så sydde jeg denne så feil at den måtte klippes ut. «Reparerte» feilen ved å legge et stoff bak og sy korssting rundt med symaskinen. Aldri så galt at det ikke kan repareres.

2 kommentarer om “Gardinshorts

  1. Nååååå lo eg 😂 😂 «bleieræv» hahaàa høres ut som den passa meg utmerket, siden eg drar på årå og sikkert må ha bleia om ikje lenge 😂😝.
    Den såg jo bare lekker ut,men kan jo ikke lykkes med alt heller 👍.
    knalltøffe som fortelle akkurat slik det er 👏👏. Det gjør bloggen til någe me alle kan kjenna oss igjen i på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s