Polka dots!

IMG_3702

I går skrev jeg mitt mest leste innlegg i denne bloggens historie, så det er tydeligvis at min manglende glede over flyprat slo an! I dag passer det derfor med et litt kortere innlegg.

Jeg sa vel egentlig for et par dager siden at jeg var ferdig med å sy barneklær. Kroppen min har derimot ikke mistet 5 – 10 kilo denne uka, noe som egentlig er rart når det føles som om den klarer å legge på seg 5 – 10 kilo på bare fire dager. Uansett, i og med dette så blir det ikke klær til meg selv, men denne kjolen!

Mønsteret har jeg laget selv. Stoff er fast bomull og knapper fra Stoff&Stil.

IMG_3705
Skjult glidelås bak
IMG_3706
Knapper som ikke har annen funksjon enn å være til pynt
IMG_3707
Pufferme!
IMG_3709
Pufferme er en enkel sak å få til. Du tar et erme du liker godt, klipper, bretter utm legger det på mønsterpapir og tegner en ny bue
IMG_3712
Selve rynkeskjørtet er også enkelt å få til. Det består bare av to firkantet stykker. Det mellomste rynkes til å passe livet og det nederste rynkes til å passe det mellomste. Høyden blir din valgfrie lengde på skjørtet. I mitt tilfelle var omkretsen på livet 60cm, og max bredde på stoffet 150cm. Det nederste stykket ble derfor 150cm bredt og det mellomste 105cm (halvparten mellom 60cm og 150cm). 

4 kommentarer om “Polka dots!

  1. Å men eg kose meg og ler , føler med deg når du er frustrert. Storkoser meg nemlig masse masse. Stå på. ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s