Thank you, Mood!

I dag har jeg vært en liten tur i himmelen, nemlig på Mood fabrics! Butikken er kjent fra project runway (designerspirene) og jeg var spent på om butikken levde opp til forventningene. Etter i dag så skjønner jeg godt hvorfor denne butikken er valgt til programmet, butikken er nemlig stappfull av stoff i alle kvaliteter og utseende du kan tenke deg! Prisene er vennlige sammenlignet med Norge, men du kommer hit først og fremst for utvalget! :) Butikken er oversiktelige og er full av ansatte som står klar til å hjelpe deg. Ikke bare er de ansatte vennlige, men de er også full av kunnskap og ideer til dine prosjekter.

Jeg kjøpte en del stoff til skjorter i mønster og kvalitet jeg ikke får i Norge. Det jeg derimot først og fremst var ute etter, var stoff til en herrevariant av Chaneljakken. Chanel har laget flere herrevarianter av jakken, og jeg har hatt veldig lyst til å lage en selv. Jeg var heldig å finne stoff, fôr og tilbehør til to! Så nå har jeg prosjekter til langt frem i tid :)

IMG_3476
For å komme til Mood må man ta heisen til tredje etasje. Vi måtte vente i 10 minutter fordi de pakker sammen etter et opptak i forbindelse med Project Runway! Hadde håpet på å få se Tim Gunn, men var ikke så heldig…
IMG_7080
Så mye å se og ta på! De ansatte hjelper gjerne til og klipper gladelig prøvelapper til deg om det trengs
IMG_3477
t
IMG_7086
Fant noen fantastiske skjortestoff!
IMG_7097
Noen tusenlapper fattigere, men akk så lykkelig :) Rett ved siden av er Mood home

 

 

En kommentar om “Thank you, Mood!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s