Skal du blogge om søm nå Brage?

IMG_2951.jpgSå gjenopptar man bloggingen igjen! Dette var en gang en festlig liten juleblogg som dessverre bare døde hen. Stort sett på grunn av manglende engasjement fra undertegnede… Nå har jeg derimot bestemt meg for å gjenoppta det hele igjen, derimot med et annet tema enn jul. Vi er tross alt kun i mai.

Dette blir en hverdagsblogg ispedd en del kreative innslag. Stort sett vil det dreie seg om søm. Det har seg nemlig slik at jeg syr en del av mine egne klær. Ikke alle, men en del klær. Etter hvert som det har kommet ut så har jeg blitt oppfordret til å skrive noen blogginnlegg om mine sømferdigheter, så hvorfor ikke :) I mange år har jeg derimot vært i syskapet. Det har ikke hatt andre grunner enn at jeg ikke liker å si nei. Så fort man sier man er sømkyndig så kommer folk drassende med metervis med gardiner, ødelagte glidelåser og bukser som må legges opp. Så for å si det en gang for alle: Nei, jeg syr ikke gardiner, legger opp bukser eller reparer glidelåser… Stoff og stil syr gardinene dine til en grei pris, og til det øvrige er jeg er sikker på at du finner en hyggelig systue i din by.

Det jeg derimot håper på, er å inspirere andre til å sy. Om du ikke vil sy så kanskje du synes det er moro det jeg lager. Eller kanskje du bare vil ta turen innom fordi det er hjernedød underholdning i en ellers travel hverdag :)

IMG_2951.jpg

2 kommentarer om “Skal du blogge om søm nå Brage?

  1. Leser med glede og lærdom 👍alt du rører ved blir til det perfekta💜. Gleder meg å følga med på dine kreative ideer og sømkunskaper 🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s