Skadefritt oppheng

IMG_3092Når det er jul vil man gjerne henge opp dekorasjoner på steder man vanligvis ikke har dekorasjoner. Problemer med dette er at man ofte ender opp med permanente hull. Jeg har heldigvis funnet et produkt som fungerer veldig bra for meg, nemlig kroker fra merket «Command». De festes med en dobbeltsidig tape og produsenten lover at de ikke legger igjen noen merker, noe de heller ikke har gjort hos meg. De selger «Command» i Norge, men jeg har ikke funnet de små krokene jeg bruker. Jeg bestiller derfor mine kroker fra ebay. Jeg har brukt den aller minste typen, men denne er kun beregnet for julelys og ballonger så dessverre har en av de tyngste dekorasjonene mine gått i bakken. Jeg kommer derfor til å gå opp en størrelse neste gang jeg bestiller.

De minste krokene – 20stk for £3.55+ £1.20 i frakt.
En størrelse større – 6stk for £3.38+ £1.99 i frakt. £0.99 i frakt for hver ekstra
Vannfaste – 6stk for £5.95+ £3.95 i frakt. £0.50 i frakt for hver ekstra

PS: Jeg henger alle mine dekorasjoner i offwhite sytråd. Fiskesen er gjennomsiktig, men den er blank og skinner derfor i lyset. En bomullstråd gjør ikke dette og blir derfor langt mer «usynlig» enn fiskesen.

Jeg har brukt krokene til å henge opp snøkrystaller og istapper foran speilet.
Jeg har brukt krokene til å henge opp snøkrystaller og istapper foran speilet.
Dessverre synes ikke snøkrystallene og istappene like godt på bilder som i virkeligheten
Dessverre synes ikke snøkrystallene og istappene like godt på bilder som i virkeligheten
Opphenget i taket er ikke usynlig, men heller ikke veldig synlig. Alt er i hvert fall bedre enn permanente merker
Opphenget i taket er ikke usynlig, men heller ikke veldig synlig. Alt er i hvert fall bedre enn permanente merker
Et bilde av sjenken når vi først var i gang :)
Et bilde av sjenken når vi først var i gang :)

4 kommentarer om “Skadefritt oppheng

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s