Juletreet er endelig toppet med stjerne!

En aldeles vakker stjerne er endelig i hus! :DTiden flyr unna, døgnet har for få timer, og jeg lever i tidsklemma! Denne dagen har gått i ett sett og enda er den ikke ferdig. Jeg skal nemlig ha middagsbesøk i morgen og det er mye som skal ordnes. Av denne grunn blir dette trolig det siste blogginnlegget før til søndag, men til gjengjeld skal jeg da legge ut spennende innlegg om maten jeg har laget og hvordan man får et juleselskap til å bli suksessfullt.

Frem til da håper jeg dere vil kose dere med disse bildene som kommer under. Jeg klarte nemlig ikke å vente til Berlin med å finne stjerne! Denne Georg Jensen-stjerna har jeg siklet på lenge og når jeg skal ha gjester i morgen så kunne jeg ikke lenger vente med å få stjerne i treet! :)

Den har løkke og kommer med bånd for de som skulle foretrekke og henge den opp. Den finnes også i sølv :)
Den har løkke og kommer med bånd for de som skulle foretrekke og henge den opp. Den finnes også i sølv :)
Bort med sløyfen og opp med stjerna, nå starter jeg virkelig å bli fornøyd med treet mitt! :D
Bort med sløyfen og opp med stjerna, nå starter jeg virkelig å bli fornøyd med treet mitt! :D
Vakkert? Har forresten også fått flere turkise kuler slik at de popper litt mer frem.
Vakkert? Har forresten også fått flere turkise kuler slik at de popper litt mer frem.
Av andre nyheter så kan jeg nevne at jeg også har laget krans til døra. Denne viser en liten pekepinn angående temaet i form av en liten påfugl.
Av andre nyheter så kan jeg nevne at jeg også har laget krans til døra. Denne viser en liten pekepinn angående temaet i form av en liten påfugl.
Litt vindskeiv, men full av sjarm! Med dette sier jeg GOD HELG! :D
Litt vindskeiv, men full av sjarm! Med dette sier jeg GOD HELG! :D

 

 

 

 

 

10 kommentarer om “Juletreet er endelig toppet med stjerne!

  1. Stjerna var aldeles nydelig vennenn:-) kunne ikke hatt ei anna stjerne på det vakkre treet<3. Gleder meg til og høre om festen og den nydelige maten på søndag:-). Ser fram til og passe Dexter i morgen:-) ha en god natt <3 klem

  2. Nydelig stjerne og nydelig dør krans. Lykke til med gjester i morgen. Glede meg til og høre menyen. Natti. Sove godt ;-)

  3. Jeg nyyyter å lese bloggen din, du er så deilig halvsprø, og takk for det! Ha en hyggelig førjulsmiddag – eller hva du nå foretrekker å kalle det. Og Georg Jensen-stjerna er jo noe av det fineste som finnes av den slags pynt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s