Mitt ferdigpyntede juletre!

juletree og pyntSå skal jeg endelig vise dere mitt ferdigpyntede juletre! Det er fyldig, det er mye, det er flott! Jeg har valgt å bruke litt utradisjonelle ting på mitt juletre, slik som gavebånd fremfor girlandere, og store dekorasjoner som trolig aldri var tiltenkt et juletre. Dette er blant annet store snøkrystaller og glittergreiner beregnet for blomsterdekorasjoner. Disse store elementene føler jeg gir treet mitt en helt egen dimensjon og karakter. Et tips er å ikke henge disse, men derimot manipulerer de inn i mellom greinene.

De turkise elementene gjør et bra inntrykk på treet synes jeg, men akkurat nå er det for få av de. I morgen går jeg derimot til innkjøp av flere, slik at de virkelig får effekt. Jeg venter også på ekte påfuglfjær i posten og vurderer og legge disse i mellom greinene. Slike ting er derimot sånn som må komme etter hvert. Trolig er jeg først ferdig å pynte treet en gang rundt 26. Desember ;)

En annen ting er at jeg mangler stjerne. Grunnen til dette er at jeg skal lete etter en fin stjerne i Berlin og frem til jeg har funnet en vakker nok stjerne så får jeg leve med en stor sløyfe i toppen. Ikke det beste alternativet, men etter min mening helt ok. Så hva synes dere om treet mitt!? :)

Jeg antar jeg ikke er den eneste som hører treet rope: Vær så snill og fluff meg!!!
Etter mengder med fluffing så var det på med lys (ikke mange nok så måtte kjøpte flere) og på med perler og bånd.
Ferdig pyntet! :D Så hva synes dere, vakkert!?
Lyst ute, mørkt inne :)

Nærbilde av julekuler kommer nedenfor:

 

13 kommentarer om “Mitt ferdigpyntede juletre!

  1. Brage Brage… er du sikker på at det er det samme treet… ser ut som juks. fordi det er jo helt insææææin pent! :D liker bloggen din! :D X-Ikea Hanne

    1. Tusen takk, Kamilla!:) Brukt litt tid på det og er enda ikke helt fornøyd så slike kommentarer blir satt veldig pris på!:)

  2. Gleder meg sånn til å se det live i morra!! Jeg tror du må vurdere å invitere til kaffe smen dag slik at jentene fpr ta med barna- e ikke alle barn som har sett SÅÅÅ mye jul!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s